Aanbod

In verband met Covid-19 worden alle trainingen via beeldcommunicatie aangeboden.

Heb jij last van stress, pijn of een burn-out en weet je niet hoe je van je klachten af moet komen? Mijn leefstijlkeuze-advies zet jou op de juiste weg naar herstel! Ik werk daarbij met een persoonlijk vijfstappenplan. Dat helpt jou bij het kiezen van een andere óf aangepaste leefstijl.

Stap 1: Een verdiepend gesprek van 45 minuten over jouw leefstijl, de reden voor jouw wens om te veranderen of andere keuzes te maken en een uitleg over mijn aanpak. Dit gesprek is gratis én vrijblijvend en loopt via beeldcommunicatie.

Stap 2: De leefstijlscan. Je huidige en gewenste leefstijl wordt op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodes geïnventariseerd. Met als resultaat een realistisch en persoonlijk plan van aanpak dat rekening houdt met jouw (on)mogelijkheden.

Stap 3: Interventies onderzoeken. Ik onderzoek intensief welke effectieve methodes jou het beste ondersteunen en helpen om andere keuzes te maken om te veranderen. Daarbij ga ik er altijd van uit dat die methodes eenvoudig, praktisch en makkelijk toepasbaar moeten zijn.

Stap 4: Voorstel plan. Samen bespreken we de door mij geselecteerde interventies die jou gaan helpen om nieuw gedrag aan te leren. Ook komt aan bod waarom steun van je partner, vrienden en/of familie nu belangrijk is.

Stap 5: Definitief plan. Ik geef een overzicht met daarop een selectie van betrouwbare aanbieders, inclusief prijzen, annuleringsvoorwaarden, reviews etc.

Mijn 5 – stappenplan kost tijdelijk 295 euro exclusief btw. Ter kennismaking mag je een uur gratis gebruik maken van mijn online helpdesk voor het stellen van vragen of problemen en onduidelijkheden waar je tegenaan loopt. Kijk ook eens naar mijn aanpak.

Vul het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.