Aanpak

Wist je dat oplossingen die je zelf bedenkt, veel sterker en effectiever werken dan opdrachten die iemand anders jou oplegt? Daarom zal ik jou in mijn begeleiding nooit iets opleggen. Jij bepaalt altijd je eigen koers. Of het nu gaat om gezonder leven of het beter managen van stress of pijn.

Met de juiste vragen die ik jou stel, krijg ik zicht op wat voor jou werkt en kan ik een advies op maat maken. Vervolgens zoek ik voor jou naar effectieve en betrouwbare programma’s en aanbieders. Ook als je in het verleden al (meerdere) leefstijlinterventies zonder succes hebt geprobeerd, zoek ik naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen die wél werken! Dat is mijn belofte aan jou.

Veranderen moet leuk blijven, gemakkelijk zijn en stapje voor stapje gebeuren. Met voldoende support vanuit je omgeving én gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Omdat veranderen vaak met vallen en opstaan gaat, vind ik jouw ontwikkeling belangrijker dan je doel. Want ook soms een stapje terug moeten zetten, hoort allemaal bij de weg naar je uiteindelijke resultaat.

Ik ben geen coach of therapeut. Ik ben Gezondheidswetenschapper en interventie-specialist in keuzegedrag en leefstijl. Daarnaast doe ik aan fact-checking; ik controleer de juistheid van informatie over wat wel of niet werkt. Ik help jou met het kiezen van de juiste interventie(s) afgestemd op jouw (on)mogelijkheden. Kijk maar eens bij mijn aanbod.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek